MI Estate hlavním partnerem mistrovství světa v naturální kulturistice

Poprvé v historii se v Evropě uskutečnilo v polovině listopadu mistrovství světa v naturálním bodybuildingu. Hrdým hlavním partnerem soutěže, která se odehrála v Praze, byla společnost MI Estate.

MI Estate, jednička na trhu se spoluvlastnickými podíly, byla navíc mezi diváky v pražském hotelu Hilton.

„Sport, zdravý životní styl a aktivní způsob života je nám vlastní. Kromě sponzorství v podobě hlavního partnerství soutěže jsme považovali za důležité podpořit sportovce přímo na místě. A musím říct, že všichni byli naprosto skvělí. Jen málo lidí tuší, kolik musí sportovci obětovat, aby v tak tvrdé konkurenci obstáli,“ vrátila se k mistrovství světa v přírodním bodybuildingu ředitelka marketingového oddělení MI Estate Jana Kaščáková.

Mistrovství světa se 19. listopadu zúčastnilo zhruba 300 naturálních sportovců nejen z Evropy, ale například i Austrálie, Asie, či Afriky.

Dle organizátorů šlo o nejkvalitněji obsazenou soutěž v historii naturální kulturistiky a fitness, která se kdy v Evropě konala.

Akce přilákala spoustu diváků, které kromě sportovců lákal také atraktivní doprovodný program a mezinárodní fitness soutěž dětí a mládeže.

 

Zobrazit více fotografií

 

Zdroj: www.natural-sport.cz